I Medialab har vi delt produksjonen i 3 hovedkategorier

FILM

Film produserer vi på oppdrag fra byrå og direktekunder.
Vi har erfaring og kompetanse til å håndtere store produksjoner, men samtidig er vi ikke større enn at de mindre oppdragene også er viktig for oss. Vi tilpasser oss dine behov og dine ambisjoner. Vi som jobber her har bred og ulik erfaring fra filmproduksjon. Med dyktige medarbeidere kan vi ta hånd om ditt prosjekt fra ide til ferdig film.

ARRANGEMENTER

Medialab AS produserer og gjennomfører små og store arrangementer. Arrangementene lages på oppdrag fra kunder gjerne i tilknytning til spesielle temaer. Vi leverer alt fra idé og planlegging til gjennomføring, Vi har alt utstyret vi trenger derfor kan vi tilby at du som kunde får mye for pengene. Våre medarbeidere har lang erfaring innen områdene flerkameraproduksjoner, event, markedsføring og PR.

Ønsker du ett vellykket arrangement så tar du kontakt med oss.

KONFERANSETEKNIKK

Medialab sin oppgaveer å produsere en godt forbredt konferanse både teknisk og logistisk – så dere kan fokusere om å formulere konferansens budskap og innhold for deltakerne. Vi har markedets mest moderne utstyr slik at dere kan være trygge på at konferansen blir vellykket. Vi hjelper dere gjerne med nye ideer om hvordan budskapet skal kommuniseres før, under og etter konferansen.

Ta kontakt med Medialab så hjelper vi deg med alt fra ide til gjennomføring