top of page

Hvem er Medialab?

Medialab AS er en totalleverandør av medietjenester og storskjerm. Vi kan lage den filmen du trenger og bistår med å få budskapet ditt ut til rett publikum.  Vi leverer komplette audiovisuelle løsninger til ditt arrangement og sørger for å heve publikumsopplevelsen. Vi gjør både små og store arrangementer.

OPPDRAGSFILM

Har dere behov for en presentasjonsfilm? Opplæringsfilm? Rekrutteringsfilm? Vi kan bidra med alt fra utarbeidelse av manus til ferdig produkt.

FLERKAMERA
PRODUKSJONER

Vi har storskjermer av ulike formater og lang erfaring med flerkameraproduksjoner på konserter, idrettsarrangement og konferanser– både inne og ute.

DRONEFILMING

Luftvideo kan være spektakulært og det lille ekstra som gjør at din produksjon blir husket. Dronefilm skaper en helhet og understreker ditt budskap.

STREAMING

Vi hjelper deg å dele arrangement med hele verden. Alle typer produksjoner kan streames, enten om det er konferanse, allmøte eller en et større event.

KONFERANSETEKNIKK

Vi tar ansvar for all teknikk på konferanser slik at dere kan konsentrere dere om innholdet. Ingen konferanse er for liten eller for stor!

bottom of page