top of page
Search
  • Writer's pictureEven Fish Strand

Endelig skjerm på Gaustad

Updated: May 22, 2023


Skjerm på Gaustad

Medialab, et ledende teknologiselskap, har nylig satt opp informasjonsskjermer på Gaustad skisenter for å gi besøkende en bedre opplevelse. Disse skjermene gir viktig informasjon om værforhold, løypeforhold, skiløyper og mye mer.


Medialab er en innovativ bedrift som hele tiden jobber med å forbedre teknologi og gi bedre brukeropplevelser. De har satt opp informasjonsskjermer på Gaustad skisenter, som gir besøkende viktig og relevant informasjon om skisenteret og omgivelsene.Disse skjermene gir besøkende informasjon om værforholdene i sanntid, slik at de kan kle seg riktig og forberede seg på eventuelle endringer i været. De gir også detaljert informasjon om løypeforholdene og hvor nylig de sist ble preparert, slik at skiløperne kan velge løyper som passer deres ferdigheter og ønsker. I tillegg gir skjermene informasjon om skiskole, utleie av utstyr og andre aktiviteter som tilbys på skisenteret.


En av fordelene med å ha informasjonsskjermer på et skisenter er at det gir besøkende mulighet til å få rask og nøyaktig informasjon uten å måtte gå rundt og spørre personalet. Dette kan spare tid og gjøre opplevelsen mer effektiv og stressfri. Det kan også hjelpe besøkende


med å planlegge dagen og gjøre mest mulig ut av tiden de har til rådighet.


Medialab har satt opp flere slike skjermer på forskjellige steder på skisenteret, slik at besøkende enkelt kan få tilgang til informasjonen uansett hvor de befinner seg. Skjermene er plassert på strategiske steder, slik at de er enkle å finne og bruke.


Alt i alt har Medialab gjort en god jobb med å installere disse informasjonsskjermene på Gaustad skisenter. De gir besøkende en bedre


opplevelse og gjør det enklere for dem å få relevant og viktig informasjon. Det vil være spennende å se om andre skisentre vil følge etter og implementere lignende teknologi for å forbedre brukeropplevelsen.


33 views0 comments

Comments


bottom of page