top of page
coop wow fest 2022

Møt Medialab Teamet

Medialab AS ble stiftet i 1989 og het da Fun Sport Production

I starten drev vi med produksjon av Extremsportfilmer, musikkvideoer og TV-innslag for NRK og TVNorge. Medialab AS har siden etableringen i 1989 vært aktivt med i et marked i rask utvikling – fra videoens spede begynnelse til de mange muligheter innenfor dagens digitale teknologi.

 

Vår filosofi har alltid vært å kunne tilby de tjenester som kundene og selskapet til enhver tid ønsker. Derfor har vi i dag en moderne utstyrspark med en hel-digital produksjonskjede og egne studiofasiliteter, slik at vi kan tilby kunder, samarbeidspartnere og egne ansatte det beste utgangspunkt for gode audiovisuelle produksjoner.

 

Medialab har produsert over 450 reklamefilmer som er vist på TV2, TVNorge og TV3.  Selskapet har produsert flere selvfinansierte dokumentarfilmer, fjernsynsproduksjoner, sponsorvignetter, og utallige innslag til forskjellige TV-program på TV 2, NRK og TVNorge.

Medialab lager også opplæringsfimer, bedriftspresentasjoner og store Show/Kick Off´s. I 2006 etter en lengre reise i Kina fant vi en fabrikk som vi kunne være med og utvikle våre egene LED skjermer.  LiveCom LED Skjermer.

LiveCom har blitt en ledende LED levrerandør av LED skjermer som leverer LED skjermer over hele verden,  vi har levert  skjermer  i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Sveits, Belgia, Ungarn, USA, Dubai, Qatar og Australia.

Alle våre skilt har CE og EMC godkjenninger. Vi designer og skreddersyr våre skjermer slik at de er av beste kvalitet som kan oppdrives, vi har skjermer som er montert utendørs og innendørs for 15 år siden og som enda er like fin og er i daglig 24 timer drift.

 

Ved at vi haar egen fabrikk kan vi skreddersy skjermer og har levert runde skjermer med hjørner, Runde Skilt har vi levert på Hovedkontoret til Norsk Tipping på Hamar

( Drømmegeneratoren )  og på Hoved Kontoret til DNB I Bjørvika I Oslo.

Vi er og en stor leverandør av LED skjermer til Kunst og har levert over 25 Kunst innstallasjoner i Norge

Personalet

personal og kontaktinformasjon

Jan Olav

Jan Olav Jenssen

Grunder

+47  900 91 250

Siv Forbregd

Administrator

+47 900 91 260

Siv forbregd
benjamin Jenssen

Benjamin Jenssen

Salg & Teknisk  

+47 900 91 233

Lars Krogstad

Salg & Produkt

 +47 918 88 918

Lars Krogstad
Andrea.png

Andrea Forbregd

Prosjekt og administrasjon

 +47 900 91 350

Tom Erik Bekkavik

Teknisk Ansvarlig

+47 936 38 796

Tom Erik Bekkavik
Even Strand

Even Strand

Lyd Man & Web Designer

+47 486 02 996

bottom of page