top of page
led skjerm panel

LED Skjerm
Hva er en led skjerm

En led skjermer er teknologi som fanger oppmerksomhet i urbane miljø. Profesjonelle LED-skjermer blir stadig mer populært. Enten du holder et offentlig arrangement, festival, konsert, eller vil sette opp en fast installasjon. Forbigående tilskuere vil sette pris på kvaliteten av de sterke LED skjermene. Lyset fra skjermen sørger for at meldingene dine kommuniseres tydelig til alle i nærområdet.

Hva slags dimensjoner kommer skjermen i?

Det vanligste dimensjonene for skjerm kabinett er 500x1000, 500x500 men dette kan bli tilpasset etter behov. Vi til å med leverer flexible skjermer som kan bli tilpasset til enhver form.

LED skjerm for utleie
LED Skjerm system

Er det sikkert at skjermen holder?

Skjermene har blitt designet til å være vanntett, stødig og kan holde mer en ti ganger sin egen vekt, med et enkelt lock-on system er det enkelt å bytte dimensjoner på en allerede oppsatt skjerm.

Hvor Stor kan skjermen bli?

Grunnet et modulert design er størrelsen på skjermen ikke lenger en begrensning, det har seg sånn at skjermene kan kobles opp til å bli hvilket som helst størelse, så når vi snakker om skjerm, går det fort til hvor mange kvadratmeter skal det være!

skjerm paneler sammen

få et pristilbud

skjerm til en hvilken somhelst behov

bottom of page